Test smaku sprawił, że moje podejście do konserw zmieniło się o 180 stopni. Zjedzone przez nas z chlebem żeberka nie tylko dobrze smakowały, ale też bardzo dobrze wyglądały. PODRÓŻE Przetestowaliśmy konserwy rzemieślnicze EdRed. Czy pojadą z nami na wyprawę? przez Kasia i Wojtek / RoadTripBus 24 czerwca 202230 czerwca 2022 24 czerwca 202230 czerwca 2022
Przetestowane przez nas dania naprawdę smakują jak posiłki, które można zamówić w dobrym lokalu. To pewnie dlatego, że za ich przyrządzeniem stoją najlepsi kucharze Ed Red. FOOD Niby konserwa, a danie jak w restauracji. Nasze nowe odkrycie! przez Magdalena Winek i Mateusz Czarkowski / Podróże z Jajem 9 listopada 202110 listopada 2021 9 listopada 202110 listopada 2021
A gdyby nadać bushcraftowym wyprawom nieco więcej smaku? Tak po prostu o, zmaterializować sobie w środku lasu szefa kuchni z wartościowym i smacznym posiłkiem. FOOD Ed Red ‒ konserwy z restauracji na survival i do miejskiej dżungli przez Blaber Jedzenie 9 listopada 202110 listopada 2021 9 listopada 202110 listopada 2021