Dzień dobry w piątek! Co prawda jest już coraz zimniej, ale być może znajdą się wśród Was tacy, którzy nie boją się w taką pogodę, urządzać sobie… biwaki! Zresztą, gdyby dobrze wczytać w post instagramowej pary podróżników, autorów profilu podrozezjajem, okazuje się, że produkt, który polecają swoim followersom, świetnie nadaje się nie tylko na wyprawy.
Co przekonało nas do tego, aby pokazać Wam ten post w ramach cyklu Poranne Tropy? Chyba po prostu mamy małą nadzieję na to, że podobnie jak nam, tęskni Wam się do takiego okresu w roku, w którym bez zbędnej analizy można się spakować i ruszyć na nockę pod namiotem w dowolnie wybranej okolicy. No a poza tym, post ten stanowi super podsumowane tekstu, który Magda z Mateuszem przygotowali dla nas w ramach współpracy z marką EdRed – producentem konserw rzemieślniczych, stanowiących główny punkt poniższego wpisu. Cały tekst podróżników przeczytacie tutaj: Niby konserwa, a danie jak w restauracji! Nasze nowe odkrycie!>>
A tutaj zapowiadany post – i kilka klimatycznych fotek, które stanowią jeden z elementów charakterystycznych dla tego profilu!
Wyświetl ten post na Instagramie